Mennyi idő kell a hajnak mig teljesen hejre áll? :D
Ezt ugyértem hogy törik a hajam a festéstöl és a vasalástol és találtam egy ojan sampont és balzsamot ami használ.kb 1-2 hónapja használom,és ugye még mostis törik de már annyira nem. szerintetek mennyi idő mire hejreáll?:D nem csodát várok (: hanem hogy kevésbé törjön :D
köszi előre is a válaszokat.:D ( bocsi a sok rizsáért xd )
köszi a válaszokat :D remélem nekemis hejre áll :S:D énis mellőzöm a hajszáritót :D vasalni is csak akor szoktam ha megyek valahova :D mikor ottholvagyok akkor csak ritkán.:d
háth mostis énis azon vagyok hogy a cicimig megnőljön :D kb 5-6 cm kéne (: de még mindig törik :D de már kevésbe:D
Az is árt ha akkor vasalod csak!Bírd ki és ne vasald!Ha minél hamarabb szeretnél szép hosszú és egészséges hajat!Én tényleg 1hónapban ha 1x 2x vasaltam mikor töredezett!Igaz mostmár annyit sem!Fölös!Elfogadtam olyannak amilyen!Első vooltam!Remélem hasznos voltam!?
Milyen sampont/balzsamot/egyebet használsz???
muszály vasalni mert borzasztó a fejem ha hullámos a hajam :S
amugy meg gluss kur :D azt a fekete dobozost ^^ sampon balzsam :D meg hővédőt is :) és nem száritom :D igyis törik a vasalás és a festés miatt (: de már fele annyira se mint régen :D szerencsére (: remélem azért 1 év alatt sikerül megnőnie 5 cm-t :D meg most akarok venni syoss hajkiegyenesitő pakolást vagy mi a neve :d majd kiderül hogy haszbál e :) ha használ már akor nyert ügyem van mert akor már kevesebbet kéne vasalni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!