Mivel tüntessem el a sok pattanásomat?
Teli van a homlokom pattanással, kicsel és naggyal egyaránt! Rondák! :( Használok arcradír zselét, arclemosó korongot 2 félét is! De semmi..!
Mit vegyek ami tényleg jó a bőrnek[nem szárítja ki] és hatni is fog? Mennyibe kerül az ára és hol lehet olyat venni? [Amit valaki ajánl]
nekem a Garnier termékcsalád nagyon bevált, arctisztító zselé (pumpás), 3féleképpen használható radír és arckrém.
Ennyi elég szerintem.
Írnám, hogy havonta kozmetikus, de az ugye nem két fillér.
Az arclemosás után mindenképpen használj rá krémet, ami zsíros bőrre való. Ne csak tisztítsd az arcod, hidratálnod is kell, különben a bőröd csak még több faggyút termel hogy hidratálja önmagát, és még pattanásosabb leszel.
Jó zsíros bőrre való krémei vannak a Niveának, ezek 1400-1550 forint körül vannak, én éppen egy Balea krémet használok, ezt a fajtát:
Nagyon megszerettem, nekem is problémás bőröm van, de nagyon bevált, 700 forintért lehet megvenni a dm-ben. Simán van olyan jó, mint egy kétszer-háromszor annyiba kerülő krém :)
Remélem tudtam segíteni! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!