Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntessem el a pattanás...

Hogyan tüntessem el a pattanásomat?

Figyelt kérdés

Alapavetően tiszta a bőröm, néha előbújik 1-1 pattanás, ami pár nap alatt el is tűnik (általában rásegítek pattanásleszárító ceruzával). Most azonban el kezdtem kinyomkodni az elején, raktam rá pattanásleszárítót, fogkrémet is, de egyik se használt. Inkább gennyesféle és egyre nagyobb. Hogyan tüntessem el?

17 éves lány

2009. márc. 13. 14:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak hasonló gondjaim, és elkezdtem szedni a Dermipsor nevű szépségvitamint. 2 hónapig szedtem, és azóta 1 pattanás sem jött elő, és letisztult a bőröm. Csak ajánlani tudom, mellesleg a hajam is gyorsabban nőtt tőle. ;)
2009. márc. 14. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!