Mennyi folyadékot isztok naponta?
Valamint elégedettek vagytok a bőrötök állapotával?
Kezdem én:
Napi 1,5l-t sikerül magamba erőltetni,de próbálom emelni az adagot.A bőrömmel még nincs probléma,csak menstruációkor némi pati.A ráncok még kerülnek:)
(22éves vagyok)
Régen nagyon száraz volt a bőröm és a hajam is (nem károsítottam semmivel sem, semmi festék, hajformázó, hajszárító, ilyesmik).
Az utóbbi 9-10 hónapban próbálok odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelre. Most már azt elértem, hogy 2,5-3,5 litert be tudom vinni a szervezetembe. Régen alig ittam meg 1 litert naponta.. Sokszor rosszul is lettem és el is ájultam, mert nem ittam eleget :S Egyszerűen nem kívántam, de elhatároztam magam, hogy ez így nem mehet tovább. A vízért oda vagyok így azt iszom. Lehet az csapvíz vagy ásványvíz, imádom mindet.
A bőröm most már nem száraz, a hajam is nagyon szép lett, soha nem szárad ki.
Pattanásom nekem szinte nincs is. 2-3 havonta 1-2 előbukkan, de hamar eltűnik.
Örülök neki, hogy sikerült ezt elérnem és végre elégedett lehetek a bőrömmel, hajammal.
19/L
Köszönöm!
Remélem én is rá tudom majd szánni magam:)
napi 4,5-5 liter
Csapvíz egy pici citromlével, hogy legyen íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!