Mennyi folyadékot isztok naponta?
Valamint elégedettek vagytok a bőrötök állapotával?
Kezdem én:
Napi 1,5l-t sikerül magamba erőltetni,de próbálom emelni az adagot.A bőrömmel még nincs probléma,csak menstruációkor némi pati.A ráncok még kerülnek:)
(22éves vagyok)
Én is annyit iszok amennyit te.Nekem főképpen menstruációkor vannak pattanásaim,ezen kívűl hamar zsírosodik az arcom :(
15l
2 litert iszok, bőrömmel nincs gond, régebben zsíros volt, már nem... Hajam kicsit száraz.
22/L
Napi 1,5 litert próbálok én is meginni.A bőrömmel nagyon nem vagyok elégedett. Nem tudom miért most kezd el pattanásos lenni. Megyek nőgyógyászhoz, bőrgyógyászhoz, mert ennyi idősen szerintem már nem kéne lenni.
25/L
Kíváncsi voltam ki mennyire veszi komolyan ezt a napi 3-4 l. folyadékot.Bár számomra ez szinte lehetetlen,mert hamar telítődök és belém sem férne semmi más,vizen meg nem lehet megélni:)
Anya viszont rengeteget iszik,neki biztos megvan a napi 3 l ha nem több és még 50 évesen is letagadhatna bő 10évet.
Köszi a válaszokat!
Van mikor az 1 liter nagyon nehezen megy le :S tudom hogy sokkal többet kéne innom, de egyszerűen nem vagyok szomjas.
Szerencsére a bőrőmmel nincs gond, menstruációkor jön elő 1-2 patti, de amúgy minden ok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!