Szerintetek szép ez a rocker csaj vagy nem jól áll neki a rock vagy nem?
[link] rockernek elmegy ??
[link] szép vagy nem ??
[link] göndör vagy rövid hajáll neki jobban ?? ::
Nyilán te vagy a képen...már ne haragudj,de egy rocker nem fog mindenféle csillivilli bzbaszt ragasztgatnia telefonjára és alóban nem leszel attól az,mert eldöntötted,hogy te most egyedi és különleges leszel.
Ha már csinálod jól csinálnád,kezdheted egy acélbetétes bakival,láncokkal,szegecsekkel.
Én egyébként szintén imádom a rockot,de attól nem leszek rocker.Az egy életérzés is...nem csak kijelenteni magadról.Majd megnőssz...
Hát kislány,te tudod ha a szívedben rockernek érzed magad hát legyél rocker.Én már találkoztan rockerrel,pasival is,csajjal is,ők nem igy néztek ki,de na.
És a rockerséggel semmibajom mert akiket ismerek nagyon rendesek,annak ellenére hogy a külső sokszor elsőre nem annyira megnyerő.
Lehet hogy 15 éves vagy,lázadsz,nem találod önmagad,de szerintem váltsál stilust,mert ez nem áll jól neked.Egy kis igazítás ráférne a hajadra is.
Szép arcod van szerintem,és a göndör haj nem áll jól neked.
Ja meg az ilyen fekete körmök visszataszitoak szerintem.
Ezzel a rockerkedéseddel elveszted mind azt amitöl egy kicsit is nőies tudnál lenni.
sima, átlagos gyerek. nem rocker csaj.
21/n
Egyáltalán nem vagy rockeres...:P
Jaaa és ne pózolj tükörben mobillal...mert az gááázzz:D
A zenéje meg kocsmarocker..:/ szóval
érted...
17L
Ne hallgass ezekre az ostoba válaszolókra. Hülyeséget mondanak (minden szempontból).
A kérdező által linkelt képeken lévő csaj nagyon jól néz ki. Nagyon beképzeltek ezek a válaszolók, hogy megmondják mitől lesz valaki rocker stb. Csak így értelmetlenül már okoskodnak...
Amúgy a csajon jól áll az a ruházat és haj is. :)
(Én megismerkednék vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!