Mivel szoktatok eltavolitani a labatokrol a szort? Es hany eves kortol?
én 12évesen egyszer leborotváltam mert túl hsoszú volt a szőr és még féltem az epillátortól.Majd következőleg le epiláltam és a többi alkalommal is.Eléggé kellemetlen volt aztán most tavasszal megkértem anyukámat hogy vegyen gyantát aztán kipróbáltam és nem fájt annyira mint az epilálás.Csak éreztem hogy valamennyit húz.Igaziból mondhatni azt éreztem hogy a bőrt húzta egy kicsit.Nekem a gyanta jobban bevált.De halottam olyant akinek az epilálás sem fáj.Szóval mondhatni hogy kinek mi válik be.
A borotva tényleg nem jó de először tényleg jobb volt azzal.A kor szerintem nem kötött.Amikor valaki kellemetlenül érzi magát mert szőrös a lába és látszik is,feltűnő akkortól már simán mehet.16L
A borotvától csak megerősödik a szőr ha rendszeresen azzal szeded le, kipróbálta az epilátort hát mondhatom egy csíkot szedtem le azt is alig bírtam. A gyantétól féltem így maradt a szőrtelenítő. kb 1 hétig volt sima a lábam. aztá összeszedtem a bátorságo és kipróbáltam a gyantát 4 éve és azóta csak gyantáztatom magam. nekem nem fáj és ritkítja is a szőrt. nekem kb. 14 éves koromban volt az első menet :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!