Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Teraszom felett dróthálós...

Teraszom felett dróthálós üvegtető van. Hogy lehet egyszerűen eltávolítani? "T" vason fekszik, gittel rögzítve.20 éves, töredezett.

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a nyár elején csináltam,a mienk majd 40 éves volt.Már repedezett volt,a gitt is sok helyen hiányzott.

A mienk is úgy volt megcsinálva,kb 2m X 3,5 m-s volt.

Én egy régi ágynak az oldal-deszkáit(2)ráfektettem,fölmásztam,és kis sarokköszörűvel végigvágtam a gittet a vas és az üveg határánál.Utána alulról óvatosan gumikalapáccsal elkezdtem végigütögetni az üveget,hogy kijöjjön az összes gitt.

Kertikesztyűt vettem fel,hogy ne vágja a kezem,de a kesztyűn az apró rücskök miatt nem csúszik.Egy nagy asztalra/hogy közelebb legyen/ felraktam egy kivágott tetejű 200 l.-s vashordót,abba engedtem bele a táblákat,épphogy szélességre belefértek.VIGYÁZZ! Jó súlyuk van,és ne dobd,csak csúsztasd!

Én utána apródonként/2 hónapig/ raktan a kukába,mert egybe vagy 1 mázsa volt.

2010. szept. 19. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Most hullám-műanyag van fent,de ha Te is azt akarsz,NE az Olasz sz@rt vedd meg(1200körül/m2)-Hanem a Magyart,igaz 500-zal drágább/m2,de majd nézd meg 6-8 év múlva !
2010. szept. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!