Hogy lehet jól eltávolítani az ablakról a régi szivacscsíkot?
Úgy próbálom de teljesen rá van gyógyulva,szinte nem hozza le semmi és sok van ráadásul :(
Hígitó?
Én is csak késsel tudtam levakarni a keretről.
Rettenet lassan lehet vele haladni.
Benzin + kaparás + smirgli a legtöbbet leviszi. Hőlégfúvóval csak ha tudsz bánni hozzá nem értő kezekben az üveg is elpattanhat. Ha festés is lesz, akkor Kromofág biztos leviszi (olvasd el a leírását, ha ezzel akarsz dolgozni, nagyon veszélyes anyag!)
Szivacs helyett pedig V profilú szilikon vagy teflon csík: huzat irányban legyen a V belseje. Legjobb ablapba bemarva és nem ragasztva, de ezt házilag nem lehet.
Aztán P, D esetleg E profilú tömítőszalag (úgy néz ki oldalról, mint ezek a betűk) Szivaccsal újra, ahogy te is írtad dupla pénzkidobás.
nem tudom kinek szólt az utolsó válasz, de a finom csiszolókorong alatt azt értettem, amit a fúróra tesznek rá, és azzal csiszolnak tárgyakat. olyan kerek drótkefeszerűség.kerítésfestés előtt is láttam, hogy a férjem ilyennel csiszolt, azért gondoltam rá.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!