Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy lehet jól eltávolítani...

Hogy lehet jól eltávolítani az ablakról a régi szivacscsíkot?

Figyelt kérdés
Szigetelő szivacsra gondolok amit az ablakra teszünk hogy jobban tömítsen(és nem ér semmit).Festeni szeretném újra az ablakkeretet,de alig bírom levakarni,annyira odagyógyult.Érdemes venni hőlégfújó pisztolyt,vagy csak türelem és smirgli :) ?
2011. szept. 21. 17:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Mivel régi,agyonfestett ablaktábláról volt szó,ezért elég parasztosan oldottam eg a kérdést végül.Mikor már nem éreztem az ujjaimat a sok vakarászástól,smirglizéstől,spaklizástól,gilette pengézéstől :) akkor úgy döntöttem,hogy elég lesz csak így nagyjából is leszedni :))) majd ráfestettem.Nem lett ANNYIRA vészes :)

Legközelebb már nem fogok ilyen veszélyes játékot űzni,azt megfogadtam.Vagy gyűjtök új műanyag nyílászáróra,vagy berakom az ablaktáblát a kocsiba és elmegyek egy olyan helyre ahol szépen fel tudom bakolni és akkor majd hőlégfújóval meg csiszológéppel fáig lepucolok róla mindent,kiglettelem,lealapozom,és több rétegben lefestem.....sziasztok!

2011. okt. 15. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!