Jót tesz a hajnak, ha 1 hónapon belül HATSZOR átfestik?
Egyik osztálytársam csinálta ezt.
Először fekete volt a haja. Következő héten átfestette szőkére. Következő héten átfestette vörösre, majd megint más árnyalatú szőkére. Majd levágatott a hajából, és más árnyalatú vörösre festette.
majd következő héten pirosra festette, majd barnára.
Ez jót tesz a hajnak?
Szóval
1.héten:szőke
2.vörös
3.szőke
4.vörös
5.piros
6.barna
Ilyenkor megy tönkre a haj? Mármint ha hetente HATSZOR átfestik, vagy fél évente, EGYSZER van különbség?
Nem hiszem hogy pusztán kíváncsiságból kérdezte hiszen evidens a válasz a kérdésre, azaz nagyon jól tudta hogy igenis káros :)
Sokan (ilyen az emberi természet) szeretnek olyan kérdést kiírni amiben valaki másnak a tettét leírják és várják az együtt-fikázást másokkal, hiszen tudják jól hogy az illető akiről írnak buta dolgot csinált.
Én nem azt mondom hogy rosszindulatú, hanem azt hogy emberi, hiszen ilyenek vagyunk, pláne a kamasz vagy tinikorú csajokra jellemző, illetve a babák témakörben az anyukákra (jajj, a szomszéd 3 hónaposan sütit adott a gyereknek, ez ugyeugye nagyon gááz?" vagy "sógornőm 100 kiló és haspólót hord, szerintetek gáz?" és tipikusan: " sógornőm 8 centis műkörmöt visel, hozzá rózsaszín hajat és ropogósra szolizza magát, szerintetek durva?" - Na, ezek is ilyen kérdések, amikor MINDEN KÉRDEZŐ tudja a választ, csak szereti hallani hogy "igen, igen, tök hülye szerintem is a szomszédod/sógornőd/osztálytársad"
Ezt csak az nem ismeri fel aki maga is szeret efféle "szijdunk együtt valakit kíváncsi angyalbőrbe bújtatva"
:)
Érdekes ha valaki nem ismeri fel hogy nem valódi kíváncsiságról van szó. Ennyi erővel tényleg azt is megkérdezhetném hogy osztálytársam naponta szolizik 20 percet, szerintetek ez jót tesz a bőrének?
Őszintén: elhinné bárki, hogy VALÓDI kíváncsiság vezérelt, és nem csak szídni akartam ezt az illető osztálytársat a szerintem hülye szokása miatt? Néha olyan jó olvasni hogy valakit idegenek is gyaláznak aki szerintem ostobaságot csinált....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!