Jót tesz a hajnak, ha 1 hónapon belül HATSZOR átfestik?
Egyik osztálytársam csinálta ezt.
Először fekete volt a haja. Következő héten átfestette szőkére. Következő héten átfestette vörösre, majd megint más árnyalatú szőkére. Majd levágatott a hajából, és más árnyalatú vörösre festette.
majd következő héten pirosra festette, majd barnára.
Ez jót tesz a hajnak?
Szóval
1.héten:szőke
2.vörös
3.szőke
4.vörös
5.piros
6.barna
Ilyenkor megy tönkre a haj? Mármint ha hetente HATSZOR átfestik, vagy fél évente, EGYSZER van különbség?
Persze hogy levágatott. A szőke ezt teszi, elégeti a hajat. Majd szépen nem marad haja...egy sál se. Nagyon sok! a különbség, hogy mennyi időnként.
ha pl egy ruhát minden nap hatszor mosol ki, vagy 1 héten egyszer, van különbség?
szóval a fekete hajat nem lehet szőkére festeni, és a vöröset se...-.-""de ezt szerintem minden értelmes ember tudja...
de ez egyértelmű.Ha fekete volt a haja akkor leszívatta és utána festette be szőkére.Azt festette be vörösre utána megint leszívatta és megint szőke.Utána festette még 3-szor.
Hát tud valamit a lány.Szerintem pár hónapon belül haja sem lesz.De leginkább az ártott neki hogy leszívatta a festés már ahhoz képest semmi.Még szép hogy tönkremegy a haj....
Szerinted ha hetente hatszor vágnál a hajadból 5 cm-t vagy fél évente 5cm-t lenne különbség?? vagy ha egy nap 6-szor eszel vagy fél évente akkor van különbség??? szerintem ez is egyértelmű.Mondd meg neki hogy ne csináljon egy darabig semmit a hajával ha azt akarja hogy maradjon
Ez is lehetett:
fekete-> leszívatja szőkére-> SZÍNEZŐVEL egyik héten ez, máskor az (mivel pirosat nem nagyon érsz el festékkel, csak kimosós szinezővel).
Max 2 festés feketéből szőkét csinálni (nekem is volt, tudom). A színezés meg kb. semmit nem roncsol, mert csak a haj külső részén tapad meg. Főleg, hogyha rendesen ápolja is mellette.
4 éve szőke vagyok, a hajam puha, alig töredezett, pedig nagyon vékonyszálú alapból is.
Te vagy a rosszindulatú, ha ide jössz, és rám mondod, hogy az vagyok!
Különben nem foglalkozom, vele, csak még senkit nem láttam ilyen gyakran átfesteni a haját.
csak ilyen 2-3 havonta.
Már ne haragudj,de mióta rosszindulatúság egy kérdést feltenni?És te akkor milyen vagy,hogy idejössz beszólogatni?
A kérdésben sem látok semmi rosszindulatú megjegyzést vagy bármit,pusztán érdekli a kérdezőt.
Egyébként NAGYON KÁROS,főleg,ha szívatva volt.Én elképzeltem,ahogy olvastam és elborzadtam.Nem csodálkoznék azon,ha nemsokára brutálisan hullani kezdene a haja.Ezt még olvasni is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!