Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek káros, ha 2...

Szerintetek káros, ha 2 naponta mosok hajat?

Figyelt kérdés
2 napig szép, 3. nap reggelre meg bezsírosodik, utálok hozzáérni.
2011. júl. 29. 06:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%
Sokkal egészségesebb, mintha egy hétig gyűjtenéd a fejbőrödön a koszt, a baktériumokat és a gombákat. Ha csak nem akarod direkt tenyészteni őket...
2011. júl. 29. 10:31
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Nővérem fodrásznak tanul és írja a tankönyv is, meg az oktatójuk is elmondta, nagyon káros naponta/két napont hajat mosni!
2011. júl. 29. 11:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is eszméletlenül zsíros a hajam. (és az arcom is)

Szerdán és vasárnap mosok hajat. Első két nap még bírja a hajam, de a harmadik nap össze kell hogy csurizzam. Száraz sampont ajánlok! Tökéletes megoldás! De persze a hintőpor is jó, mert ugyanúgy felszívja a fölösleges szennyeződést!

2011. júl. 29. 12:08
 14/24 anonim ***** válasza:
71%
Ja, és hajmosás után almaecettel, citromlével vagy kamilla teával öblítsd le a hajadat hideg vízzel, hogy a pórusok összehúzódjanak!
2011. júl. 29. 12:10
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Persze hogy csak a fejbőrt mosom elsősorban, az koszos.

Az én fodrászom is a heti hajmosást ajánlja, és régebben én is hetente mostam, akkor a hét felében ronda volt. Most, hogy külön lakom a szüleimtől, már nem néznek ferdén, moshatom amennyiszer akarom.

2011. júl. 29. 12:12
 16/24 A kérdező kommentje:
az öblítéssel az a bajom, hogy hideg víz még ok, de festetem a hajamat, és nem tudom, mit szólna a többihez.
2011. júl. 29. 12:12
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Minél gyakrabban mosod, annál jobban hozzászokik a hajad, és a még gyakrabb hajmosást fogja igényelni. Most még 2 naponta mosod, egy után már naponta fogod, mert ha így fojtatod már másnapra zsíros lesz. Persze én is szeretem ha mindig tiszta meg szép a hajam, de úgy szoktam hogy ha nem megyek sehova, akkor itthonra jó zsírosan is, nem látja senki, összekötöm lófarokba vagy kontyba és akkor nem zavar. Ha ezt meg tudod csinálni, és ki tudnád húzni 3-4 napra, akkor azt is megszokná a hajad, és később az is elég lenne, mert nem zsírosodra gyorsabban.
2011. júl. 29. 12:30
 18/24 A kérdező kommentje:

Én minden nap megyek valahová. És hiába kötöm össze, a frufrum attól még zsíros.

Írtam, hogy régebben hetente mostam, akkor a hét felében pocsék volt a hajam.

2011. júl. 29. 13:03
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Még hétvégén is mész? szombat vasárnap? Mert ha csütörtökre mosod, akkor csü-péntek-szombat-vasárnap ki lehetne bírni. Száraz sampont próbáltál már? Vagy kevesebb balzsam meg ilyenek. Sampontól is függ. Válts sampont, sokszor a legolcsóbb a legjobb, amibe nincs annyi minden, meg nem krémes, pl tesco-s sima sampon, viccen kívül jó.
2011. júl. 29. 13:53
 20/24 A kérdező kommentje:
igen, szombaton pl. most a haverjainkhoz megyünk egy napra, minden áldott vasárnap meg anyóshoz-sógorhoz.
2011. júl. 29. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!