Hogyan tehetném dúsabbá a hajam? Nincs tippetek?
Figyelt kérdés
Eléggé kevés hajam van!vagyis nem olyan kevés de amikor megmosom és beszárítom akkor olyan lenyaltnak néz ki :( pedig hátközépig ér :( vízesen mit szoktatok vele csinálni? már próbálkoztam a befonással de vmi más ötlet??2009. ápr. 6. 20:33
1/3 anonim válasza:
nekem is hátam közepéig ér de nekem szerencsére sok van és naponta is mosom(tudom h nem egészséges de muszáj)ezért dús és naon szép.
Szóval én azt szoktam csinni,hogy szépen előre hajolok mmint tod lehajtod a fejed és úgy szárítod a hajad,ettől olyan dús lesz h csak nah,persze nem árt ha használsz hajtőmegemelő hajhabot de az csak ideig óráig tart.Akkor a hajadra tehetsz lakkot,a tövekre úgy h megemeled a tincseket.Tupírozhatsz is de attól tönkre meg,szal sztem a szárítás a legértelmesebb:))
2/3 anonim válasza:
Nekem is hátközépig ér a hajam és nekem is régebben lelapult. Ilyen hossznál a hajnak már súlya van. Fodrásszal tépettre vágattam a hajam, a fejtetőn növő hajam kb az államig ér és így már nem nehéz, tehát már nem lapul le. Remélem érthetően írtam le :D
3/3 anonim válasza:
Szerintem is eloszor menj el fodraszhoz es tepesd meg a hajad.Majd mosas utan lehajtott fejjel szaritsd.Sokkal dusabb hatast erhetsz el.Nekem is hosszu hajam van es mindig olyan volt mintha megaztam volna rendesen es lenyalt volt sott semmi tartasa nem volt.Levagattam tepetten es lehajtott fejjel szaritom a hajam,azota szep dusnak nezz ki a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!