Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha nagyon fehér a bőre valakin...

Ha nagyon fehér a bőre valakinek, mennyire tud lebarnulni szoliban? *. *

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elég világos a bőröm, de azért napon tudok barnulni, ha sokáig vagyok napon, akkor egy picit le is éghetek. Szóval nem vagyok kreol, de albínó sem.

Én kezdetben 6 perceket szoktam menni, aztán úgy az 5. alkalom fele már 12-t. Nem mondom, hogy nagyon csokoládé lettem, de a maximumot azt hiszem, kihoztam magamból. A nővérem viszont az a szeplős, leégős típus, ő a szoliban is többször csúnyán leégett, és nem is lett annyira barna. (esküvőre szeretett volna barnulni...)

2009. ápr. 6. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Én a helyedben nem mennék szoliba, mert nagyon veszélyes... Használj inkább valamilyen barnító krémet vagy barnító kapszulát, kisebb az esélye, hogy attól rákos leszel.
2009. ápr. 6. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Én eredeti viszonylag fehér bőrű-szőke leányzó vagyok.. : ) Azóta barna lett a hajam (festés) de nem mennék szoliba.. A barna szín, kiemeli a világos bőrömet, és nekem tetszik az összhang.. És más hímneműeknek is.. : )
2009. ápr. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!