Garnier 100% color. Mik a vélemények?
Hát nekem egyik festék se roncsolta eddig, kivéve a professzionális alfaparfot, ami kiszárította kicsit, de még rendbe lehetett hozni, mielőtt töredezni kezdett volna. A rézvörösnél meg készülj fel, hogy kb világítani fog a fejeden, mert sokkal-sokkal élénkebb, mint az összes többi márka rézvöröse. Legalábbis ha a 746-os az, akkor az ütni fog :D
A többieknek mi volt a bajuk? Mert gondolkodtam a barnán...
564 az enyém, és ma befestettük, de egyáltalán nem olyan mint a dobozon :S :/ Lilás-vörös lett :((( Vagy ez majd pár mosás után más lesz?? :/
Hááát a végeredménnyel voltak elégedetlenek..
Nincs is belőle 564 csak 562, az pedig valóban lilás árnyalat. Soha nem lesz olyan, mint a dobozon egyik hajfesték se, a számokat kell nézni...
Vagy van olyan, hogy 564 100% colorból? Mert a hivatalos honlapon nincs....
És ha 2-es a vége az fontos, mert az bizony lilás árnyalatot jelent... a 6-os pedig pirosasat. A rézvörösnek 4-es a kódja, he ahhoz, hogy tényleg az legyen, a második számnak kellene annak lennie.
Ha előbb írod, hogy milyet vettél és milyet szeretnél, akkor tudtam volna ebben segíteni...
De amúgy nem akkora para, mert a lilás és pirosas színek még a vörösnl is gyorsabban fakulnak, tehát valamennyit tuti fog változni. Viszont azért más szín nem lesz belőle, de azt még mindig megteheted, hogy 1 hónap múlva már a rendes árnyalatra fested...
Nem szabad a kép alapján hajfestéket álasztani jaaaaajj... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!