Milyen hajszín illene hozzám? 15/L
szia! szerintem maximum szinezővel segíts rá a szőkeségedre, be ne festesd. utána vagy örökké festeni kell, vagy lenöveszteni, ami szörnyű procedúra. a szemeid kiemelheted tussal így: [link]
de ha szép a bőröd, akkor semmiképp ne alapozózd. :_)
A fehér bőrhöz illik a vörös haj világosabb árnyalata.
De szerintem nagyon szép hajad lehet,abol következtetve ahogyan leírtad. :)
Bár, szerintem nem kéne befestetned. Szerintem az eredeti, ahogy így olvastam, biztos szép lehet. :)
Ha tényleg úgy döntöttél, hogy beakarod festetni a hajadat akkor ne nagyon eltérő színre, mert akkor zavarni fog a lenövés mindig.
Esetleg először próbáld ki a hajszínezőt. Bár tényleg gondold át, hogy milyen színre. Ne túl eltérő legyen.
Én hasonló paraméterekkel rendelkezem/rendelkeztem ennyi idősen. Én nem szerettem a szőke hajam, mert szerintem furcsa, zöldes fénye volt és csak napfényben mutatott jól. Úgyhogy először melíroztattam (hidrogénesre), de nem voltam vele elégedett, úgyhogy vörösre váltottam, közben kipróbáltam a sötétebb barnákat is. Nekem az erőteljesebb vörös árnyalatok jöttek be igazán. A sötétbarna valahogy nagyon kiemeli az arc egyenetlenségeit, a durvább vonásokat, meg hozzám valahogy még természetellenesebb volt, mint egy vöröses árnyalat. Most burgundivörös vagyok és meg vagyok vele elégedve, bár én a lilás beütést kevésbé szeretem, úgyhogy legközelebb a mahagónival próbálkozom meg.
A képeid közül nekem a 2, 4 tetszik nekem. Igazából azt írtad, hogy elég fehér vagy. Pötty alatt szeplőre kell gondolni? Mert akkor érdemes vörösben gondolkoznod. Ha pattanás, akkor inkább olyat válassz, ami kevésbé hívja fel rá a figyelmet, a világosabb árnyalatok jobban elnyomják a bőrhibákat, viszont nem is keretezik annyira az arcot.
Igazából egyetlen dologra kell igazán ügyelned, ez pedig, hogy hideg vagy meleg típus vagy-e, de nekem úgy tűnik, inkább hideg. A hajszínben is ilyen árnyalatot kell választanod, legyen az akár szőke,barna, vörös vagy bármi. A szőkék közül a jelenlegihez hasonló állna a legjobban, de ide tartozik a platina is pl. Neten találhatsz színpalettákat. Barnák közül pl. gesztenyebarna. Vörösek közül a feltűnő árnyalatok jobbak, amelyeknek nem rezes/aranyos csillogásúak. Feketéből a kékesfekete, de igazából ez nem ajánlott számodra, mert nagyon roncsolná a hajad.
Nézz utána neten, melyik típus is vagy, és az alapján már könnyebben tudsz választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!