Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszín illene hozzám?...

Milyen hajszín illene hozzám? Alul több infó.

Figyelt kérdés

Szóval, bizonyára sokan feltették már itt a kérdést, de én is megteszem, mégiscsak személyre szólóbb. Eredeti hajszínem világosbarna, szemöldököm is világos, majdnem szőke. A hajam most festett szőke ( nem hidrogén!!!), szemem macskazöld, bőröm pedig egészségesen barna, tehát nem az a hófehér. Nem tudom, hogy milyen hajszínt válasszak.. maradjak a szőkénél, vagy esetleg tudtok valami mást ajánlani? barnán is gondolkodom, de nem akarok átlagos lenni :)

köszi a válaszokat előre :)

2011. febr. 2. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

:-)

2011. febr. 2. 17:30
 2/9 A kérdező kommentje:
wuuuh, te tudsz valamit, nekem is tetszik ez a hajszín, és pont jessica albán néztem én is :) esetleg még valami hasonlóan jó ötlet ?
2011. febr. 2. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
figyu,sztem zöld szemhez és barnás bőrhöz nem illik a szőke,de biztos kivétel vagy :) de ha festeni szeretnél barna biztos jó választás lesz,ha ápolod rendesen és olyan festéket választassz akkor nem is leszel átlagos...például gesztenye barna vagy sötét barna jól nézne ki,főleg ha csillog a fényben :D
2011. febr. 2. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:

attól,hogy barna leszel nem leszel átlagos.

ha nem akarsz átlagos lenni,festess bele valami színt a szőke hajadba,

az én arátnőm a sötétbarna hajába,vöröset festettet de csak a végekre,és sokkal karakteresebb arca lett..persze ezt lehet visszafogottabban is

2011. febr. 2. 17:34
 5/9 A kérdező kommentje:
amúgy nem beképzeltségből, meg ilyesmi, de tényleg jól áll a szőke :) nem hidrogén szőke vagyok, hanem sötétszőke :) épp hogy nem barna :) én a vörösesbarnára gondoltam, vagy a csokira, de most teljesen tanácstalan vagyok :|
2011. febr. 2. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
vörös
2011. febr. 2. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ha nem akarod azt választani, amit először linkeltem, mutatok még egy párat, amit kipróbálnék a helyedben, legalábbis elgondolkoznék rajtuk. De szerintem az első haj a legtalálóbb, szerintem nagyon jól menne a dolgokhoz amiket írtál.

[link]

[link]

De lehet, hogy inkább ezt a hamvas színt választanám, a zöld szem miatt, ami az első képen van.

[link]

2011. febr. 2. 17:56
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó :) nekem a 2. tetszik a legjobban :) nagyon valószínű, esélyes :)
2011. febr. 2. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:

ugyan ezek a tulajdonságaim, csak kicsit sötétebb a szemöldököm...nekem volt már mindenféle hajam, de mindig is a szőkéhez akarok visszatérni (eredetileg barnás)

voltam már barna, fekete, vörös, lilaaa, de mindig a szőke jött vissza:)

2011. febr. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!