Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindenkinek az EREDETI hajszín...

Mindenkinek az EREDETI hajszíne áll jól?

Figyelt kérdés

Amivel született?

Azt vettem észre, hogy sok lány mondjuk barna vagy fekete hajjal születik, de ha befestették szőkére nem illik hozzájuk szerintem.

És volt aki szőkének született, jól állt neki, és befestette pirosra, és tök rossz lett.

2011. júl. 25. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
sok mindentől függ... tudok olyan embert mondani [igaz, hírességet] akinek az eredeti haja pl szőke... nem volt rossz... befestette feketére, ami jobb volt. majd visszafestette szőkére... másmilyen szőkére mint az eredeti. iszonyú jól nézett ki. és most megint fekete. az is hihetetlen jó.
2011. júl. 26. 00:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Az én hajam sötétszőke,nyáron ha kiszívja a nap középszőke.

5 éve volt feketére festve,amikor meguntam,nagy nehezen visszafestettük a saját szinemre és már nem is akartam festeni.

Viszont amint megláttak az ismerősök,mind elszörnyülködve mondták,hogy a világos haj nagyon nem áll jól,a fekete kiemelte a szemem és az arcom is karakteresebb volt úgy.

Azóta gondolom mondanom sem kell fekete(2-es sötétbarna)a hajam:)

2011. júl. 26. 11:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért a seszínű hajat se bántsuk! Nekem is olyan, be is festettem, voltam fekete, vörös, barna, de egyik sem állt jól, mert még erősebbé tették az arcomat. Ezzel a "koszos szőke" természetes hajszínemmel milliószor jobban ki.
2011. júl. 26. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem az eredeti sötétszőke, a bőröm inkább világos, a szemem meg kék vagy zöld (színváltó) és kb 3 éve festem sötétbarnára/ feketére és az emberek 90%a szerint jobb a fekete :) volt olyan aki csak sötét hajjal ismert és nem hitte el, hogy eredetileg szőke vagyok :D
2011. júl. 26. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is azokkal értek egyet, akik szerint van akinek igen, de sok esetben az ember találhat egy az eredetinél sokkal jobb és szebb hajszínt is:) Nekem pl eléggé semmilyen a hajszínem eredetileg, és soha nem is állt igazán jól. A bőröm nagyon fehér, ehhez egy szinte szürkésnek tűnő szőkésbarna árnyalat a hajam... mindig is utáltam, úgy éreztem nem én vagyok. Volt már elég sokféle színre festve, de pl mindenkinek a kedvence az volt, amikor enyhén narancssárgás volt, olyasmi mint a természetes vörös. Azóta más színű, de fontolgatom hogy visszatérek rá, mert mindenki szerint az állt a legjobban, legaranyosabban. De ez sok mindentől függ. Nekem pl mindenki azt mondja, hogy olyan az arcom, hogy jól állnak az extrém hajszínek, szinte jobban mint a természetesek, és mivel a stílusomba is belefér az ilyesmi nem riadok vissza, hogy kipróbáljak különleges színeket is. Pl régóta beleszerettem egy elég különleges színre, és mivel kicsit hasonlít anno arra a vörösesre, csak ebben jobban dominál a rózsaszínes árnyalat inkább mint a narancsos, el tudom képzelni hogy kipróbáljam 1-2 év múlva, addig növesztem a hajam, mert hasonló hosszú, frufrus fazont szeretnék majd. Ilyen barakcszínű, szerintem gyönyörű, bár tudom hogy sokaknak túl extrém... :') [link] (igaz a képen paróka van, de láttam igazi hajat is ilyen színnel, csak ott a csajszinak le volt nőve, nem akartam olyat linkelni...:/)

19/L

2011. dec. 26. 01:40
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem nem.
2013. febr. 5. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!