Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, és a zsírosodás elleni samponok is alig használnak. Hogyan tudnám csökkenteni a zsírosodást?
Figyelt kérdés
Mégsem moshatok hajat kétnaponta:S
Légyszi segítsetek!
2009. ápr. 4. 21:20
1/10 A kérdező kommentje:
15/L
2009. ápr. 4. 21:21
2/10 anonim válasza:
megvizsgáltattad már magad orvossal.? mert lehet 1 szervi gyulladás kiváltó oka a zsíros haj.
3/10 anonim válasza:
Szerintem azért, mert vkinek zsírosodik a haja nem fut rögtön az orvoshoz kivizsgálásra!!!
Ez 15 éves korban teljesen természetes, nem kellemes, de majd elmúlik, enyhül idővel.
Próbáld ki a száraz sampont, talán segíthet!
4/10 anonim válasza:
nem igaz mert nálam 14-19éves koromig nagyon zsíros volt a hajam és szintén nem segített semmien szer.
elmentem orvoshoz és lám 1ből megoldódott a problémám.
5/10 anonim válasza:
nekem is elég gyakra zsírosodik ahajam egy héten kétszer mosom elséve samponnal és így má nem olyan zsíros am nem használj balzsamot merta ttol hamar zsírosodik a haj és ha szoktál akkor ne gyakran használj hajvasalot,kulmát..
6/10 anonim válasza:
Gyógynövényes sampont használj vagy, mint az előbb is mondták szárazsampont.
7/10 anonim válasza:
Nekem is nagyon gyorsan zsírosodik a hajam! Én hintőport használok rá, azt a simát, mint a babáknak:) este lefekvés előtt beleszórom, persze csak mértékkel, és reggelre nagyjábol felszívja, meg az ágynemű kidörzsöli belőle. igy nem lesz selymes a a hajam, de mégse csillog olyan zsírosan meg nem tapad annyira. ha világos színű a hajad az ugye előnyös, de nekem sötétbarna és mégis jó:) nemtudom a szárazsampon hogy működik, de ez a hintőporozás tuti, már 1 éve csinálom, és hetente 2x mosok igy hajat, egyébként énis moshatnám minden nap.
8/10 anonim válasza:
én Babé extra gyengéd sampont használok, nekem tökéletesen bevált.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,kipróbálom őket :)
2009. ápr. 9. 10:21
10/10 A kérdező kommentje:
Már a 3. nap borzalmas:S Csak a zsíros hajra való samponokkal megyek valamire,meg használok szárazsampont is,de így is 3 nap a max.:S Még a hajtonik segített,de attól meg nagyon besötétedett a hajam:(
2009. nov. 9. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!