A Henna hajfestékeknél az aranybarna, vörös, mélyvörös ezek mind természetes alapanyagúak? Vagy ezekben is vannak vegyszerek, mint a fekete henna porban?
Mert azt tudom, hogy a fekete henna az nem természetes.
De akkor a vörös meg ezekhez hasonló többi henna por azok természetes alapanyagúak? Vagy csak a sima barna az, ami nem roncsol?
Ha mondjuk vörösesbarna hajszínt akarok, az befogja úgy a hajamat?
Bocsi, a sok kérdésért.
Huu, köszi szépen ez nagyon jó hajszín! Én is ilyet akarok:O: Tulajdonképp nekem gyerekkoromban vörösesbarna szóval azt tudom, hogy jól állna a vöröses beütés a hajamnak.
Mennyi idő után lehet újra hennával befesteni? 3 hónap után lehet? Vagy Te hogy szoktad használni?
Hennát a hennára szerintem bármikor lehet festeni. Nekem már 2 éve megvan a szín, most akartam másodszor festeni de épp lesz egy találkozó amire ideiglenes spray-vel festem a hajam szóval várnom kell vele.
De tényleg nagyon vörös ám az elején. :) Ha meg nem hagyod rajta elég ideig, akkor meg nem látszik eléggé. Amikor kipróbáltam egy tincsen, nem tűnt soknak, aztán amikor az egészet festettük, hát csak néztem egy nagyot. :D
Szóval első hennázáskor akkor nagyon intenzív vöröset fogok kapni? És ha ilyen 5-7 órát hagyom rajta akkor sötétebb lesz? Mert annyira nagyon vöröset nem szeretnék kapni:D.
Vörösesbarna lenne a célom inkább. :)
Akkor az jó, hogy hennát a hennára lehet festeni. nekem volt tavaly festve a hajam melírral(szőke) de azzal nem akarom még egyszer mert eléggé tönkretette. most rövid a hajam.
Az Antalvali oldalról lehet rendelni eredeti hennát?:)
Lehet kicsit drágának tűnik, de nekem rengeteg hajam van és nekem sem kellett 1 kg, meg sokáig is tart.
Hát, tényleg drága egy kicsit : D
De ha megéri akkor beszerzek majd egyet:)
Most úgy is rövid a hajam és megvárom míg egy kicsit hosszabb lesz. Addigra lehet lesz pénzem :DD
És egyébként hogy kell a hajra felkenni? Csak simán a port vagy össze kell keverni valamivel?:)
Meleg vízben kell összekeverni. Aztán rákened a hajadra és fejedre húzol egy zacskót (nem vicc xD xD), arra egy törülközőt és vársz...
Nem egy gusztusos dolog, de kibírható.
Nem baj az a zacskó, ha tényleg jót fog kihozni akkor megéri :DD
Köszönöm szépen az útbaigazítást!:) hasznos volt mind:).
Még az antalvali oldalán szétnézek mert elég jó oldalnak tűnik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!