Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tapasztalat mitesszer eltávolí...

Tapasztalat mitesszer eltávolításról étkezési zselatinnal?

Figyelt kérdés

[link]

Itt olvastam róla,viszont nem tudom,meg merjem-e csinálni. Nem lesz baja a bőrömnek?

2011. júl. 21. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Én próbáltam,de nekem nem szedte ki őket,ezek szerint nekem túl mélyen vannak :/ A bőrömnek semmi baja nem lett,egy próbát megér.
2011. júl. 21. 19:12
 2/7 anonim ***** válasza:
A gyengébbeket kiszedte, a legtöbbet otthagyta. :/
2011. júl. 21. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem nem sikerült... a leggyengébbeket (amiknél nem is volt ott a fekete pont) azt kiszedte, de a 99,9%-át otthagyta...
2011. júl. 21. 19:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Megpróbálom hátha nekem kiszedi...De csodákban nem hiszek:D
2011. júl. 21. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó és bevált! Ahhoz képest hogy leszedi az orromon az apró pelyheket...de jó. xD
2011. júl. 21. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát egyszer próbáltam ki. Nálam semmit nem hat, mert nem fekete mitesszereim vannak. :D

De amiért soha többet nem csinálnám meg, az az irtózatos, hányingerkeltő szaga, azt hittem elhányom magam tőle. xD De lehet te jobban bírod, egy próbát megér, bajt nem okoz.

2011. júl. 22. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:

én vagyok a 3. válaszoló

egyébként igen, az előzőnek igaza van... az a szag ami akkor pont az orrodnál van... többször is úgy éreztem hogy elhányom magam....

2011. júl. 23. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!