Mit kezdjek ezzel az unalmas kérdéssel?
Unalmas kérdés:Mi jó a hegek eltüntetésére: hallotam a contratubexről, a dermatixről...a citormról, a burgonyáról, a vérehullatófecskefűről,bőrradírról,biotron lámpáról,körökmvirágkrémről jah és a kémiai hámlasztásról!!!
Nekem gyermekkori kiütés maradványaim vannak, amit megengedhettem magamnak kiprobáltam...contratubex, citrom és burgonya...de eddig még nem hatottak.
Kinek vált be és mi?????????????????????????????
Megkeserítik az életem a hegek!!!Segítsetek...
citrom
én mondjuk bolti üveges citromlevet használok, vattapamacsokat átitatom citromlével és az egész arcomra ráteszem, rajtahagyom kb 3/4- 1 órát, utána bőrnyugtató pakolást teszek (Avon) és kamillás hintőport teszek az arcomra
eleinte a citromlé úgy szétmarja az arcod, de nem lesz semmi baja a bőrödnek, hiszen az ilyen savak csak a bőr legfelső rétegét hámlasztják le, ezért kell sokszor megismételni
hÁT jó bizom adologban , de én maradok a citromnál és kinyom.Plusz ezzel azzal még probalkozom ,d enem ado fel!!!!
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!