Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek ezzel az unalmas...

Betszy kérdése:

Mit kezdjek ezzel az unalmas kérdéssel?

Figyelt kérdés

Unalmas kérdés:Mi jó a hegek eltüntetésére: hallotam a contratubexről, a dermatixről...a citormról, a burgonyáról, a vérehullatófecskefűről,bőrradírról,biotron lámpáról,körökmvirágkrémről jah és a kémiai hámlasztásról!!!

Nekem gyermekkori kiütés maradványaim vannak, amit megengedhettem magamnak kiprobáltam...contratubex, citrom és burgonya...de eddig még nem hatottak.

Kinek vált be és mi?????????????????????????????

Megkeserítik az életem a hegek!!!Segítsetek...

2011. júl. 21. 09:20
 1/2 anonim ***** válasza:

citrom

én mondjuk bolti üveges citromlevet használok, vattapamacsokat átitatom citromlével és az egész arcomra ráteszem, rajtahagyom kb 3/4- 1 órát, utána bőrnyugtató pakolást teszek (Avon) és kamillás hintőport teszek az arcomra

eleinte a citromlé úgy szétmarja az arcod, de nem lesz semmi baja a bőrödnek, hiszen az ilyen savak csak a bőr legfelső rétegét hámlasztják le, ezért kell sokszor megismételni

2011. júl. 21. 10:16
 2/2 A kérdező kommentje:

hÁT jó bizom adologban , de én maradok a citromnál és kinyom.Plusz ezzel azzal még probalkozom ,d enem ado fel!!!!

köszi

2011. júl. 22. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!