Valami hidratáló, mégis mattító arckrém?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan arckrémet keresek, ami hidratál, és mégis mattító hatással bír. Eddig a kék dobozos Niveát használtam, de az csak a hidratálást oldja meg, utána ugyanis úgy néz ki az arcom, mintha két liter olajjal megmostam volna. Előre is köszönöm a válaszokat.2011. júl. 19. 12:17
1/2 anonim válasza:
A DM saját márkás terméke az Alverde arckrém, gyöngy kivonattal normál és vegyes bőrre. Én azt használom és nagyon bevált.
2/2 anonim válasza:
Hát elárulom, hogy én jobbat a Nivea Visage Young control shine nevű krémjén kívül jobb mattítót nem találtam, pedig évek óta keresgéltem, próbálgattam. De rájöttem, hogy sokkal-de sokkal kevésbé zsíros a bőröm, amióta teljesen száműztem az étrendemből a cukrot, lisztet, chispeket meg úgy mindenféle édességet, beleértve a bolti gyümölcsjoghurtokat is. Nem könnyű, de meg lehet csinálni. Ez többet ér mindenféle csodakrémnél, ebben egészen biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!