Hogyan tudnék szeplős lenni?
Figyelt kérdés
szőke vagyok, és van pár szeplőm, de többet szeretnék, nekem nagyon tetszenek. a napozáson kívül ötletek?2011. júl. 18. 18:51
2/7 anonim válasza:
tudom h milyen jó lehet szőkének és szeplősnek lenni,de sajna nem tudsz szeplőket csinálni..a napozástól sem lesznek újak. csak azt tudom ajánlani, hogy ne használj se alapozót,se púdert,így legalább azok is látszani fognak,amik megvannak ;)
3/7 anonim válasza:
erdekes izlesed van de ha tenleg akarsz szeploket akkor azok a napozastol jonnek ki. legalabbis nekem attol szoktak kijonni a szoli meg pont hogy eltunteni oket.
4/7 anonim válasza:
Nem lehetsz szeplős.-.- Tetoválj magadra kis pöttyöket.
5/7 anonim válasza:
De amúgy miért akarsz szeplős lenni? A testvérem szeplős, a háta, karja és az arca is...:(
6/7 anonim válasza:
Gondolom a kérdező nem a nagy kani sűrű szeplőkre gondolt, hanem a kevesebbre és aprókra. Azok nagyon jól néznek ki. Tinikoromban utáltam de mostmár imádom őket. Egyébként: Nap.
7/7 anonim válasza:
Én nekem is csak nagyon kevés van, és régebben próbálkoztam barnítókrémmel, max még henna ilyesmi, de sajnos örökké szóló, tényleg igazi szeplőt nem nagyon lehet csinálni. Pedig én már kitaláltam, hogy lesz "szeplőbeültetésem" :P
Bárcsak sok leneeee!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!