Megvalósítható? (kép lent)
Figyelt kérdés
Kb. ilyen a hajam: [link]
Ilyet szeretnék: [link]
Arra lennék kíváncsi hogy van valamilyen TARTÓS fodrászati eljárás erre vagy marad a hajsütögetés, csavargatás stb..?
Köszönöm szépen :)
2011. júl. 17. 22:05
1/4 anonim válasza:
Szia:)
Persze hogy megvalósítható. Majdnem ugyan olyan a 2 haj. Szerintem ha a tiédet jól kifésülöd, akkor ilyen lesz.:)
2/4 anonim válasza:
Nem áll tőle annyira nagyon messze bár nekem az első jobban tetszett amilyen most. Szóval igen.
3/4 A kérdező kommentje:
az a baj h ha kifésülöm, még rosszabb mert akkor úgy áll mint akit megcsapott a 220...+ elég szálkás, vége töredezett..
a tartósat pedig úgy értem mint pl. van a dauer vagy tartós hajegyenesítés stb. a kettő között nincs vmi amivel ilyen lehetne a hajam hosszú ideig?
2011. júl. 17. 23:14
4/4 anonim válasza:
st trinians nem apácazárda:) nagy hajcsavarokkal csavard be a hajad és lefekvés előtt fújd le hajfixáló szérummal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!