Elég sz*r a hajam ezért vasalom, de le akarok tenni róla, de úgy borzalmas a hajam, ha pici száradás után felcsavarom és úgy szárad meg teljesen, így hullámos/göndör lenne. Ez megvalósítható? Jó ötlet?
Szval most kb. vállig ér a haja,talán picit hosszabb...Az egyenes és a hullámos közötti átmenet,szval sz*r,mert se nem egyenes se nem hullámos.:S Nem akarom tovább roncsolni a hajam,ezért le kell szoknom a vasalóról.Arra gondoltam,hogy -mivel iszonyat sok a hajam-pici száradás után felcsavarom és úgy szárad meg.Szerintetek ez jó ötlet?Hol tudnék olcsón beszerezni közepes/nagyobbacska csavarókat?
Előre is köszi a válaszokat!
14/L
Szia!
Sajnos hasznos válasszal nem tudok szolgálni, de az én hajam is dettó ugyanaz, mint a tiéd! Ha kipróbáltad a hajcsavarós dolgot, megírnád ide, vagy e-mailben, hogy milyen lett? Köszi :)
Az én hajam is elég száraz és ha csak simán beszárítom akkor nagyon száraz hatása van ezért 3-4 naponta vasalom. Ennyi nekem elég, gyakrabban nem akarom, mert eléggé roncsolja a hajam.
Neked annyit tudok javasolni, hogy ha alapból van egy kis hullám a hajadban, akkor azt ki tudod emelni egy kis göndörítő habbal, vagy nekem pont ezen az oldalon javasolta valalki az AVON hajgöndörítő zseléjét. Olyan 700 Ft körül van. Hajmosás után picit szárítgasd a hajad törölközővel, de úgy hogy még nedves legyen kicsit aztán a kezedbe nyomj egy kis zselét és azt felviheted a hajadra. Utána megszárítod a hajad vagy hagyod hogy megszáradjon a levegőn. Nekem szépen kiemeli a fütjeimet.
köszönöm szépen a tippeket.
azt hiszem nem pontosan írtam le a hajam,tehát hajmosás után mikor megtörlöm szép,hullámos néhol göndör a hajam.Akármilyen habot teszek rá,mire megszárad kinyúlik és nagy lesz a hajam,sőt nem is lesz hullámos sem..:'(
Na ezt mindenképpen kipróbálom,hátha jó lesz:)
Még egyszer köszi mindenkinek!:D
Ha nem akarod növeszteni a hajad, jó a hossza úgy, ahogy van, akkor csak egy jó minőségű vasaló kell. Az csak kb annyira töri a hajat, h amennyit nő, annyit törik, így ha rendszeresen járs fodrászhoz, szép marad a hajad. Nekem legalábbis így volt. Én azért mondtam le a vasalásról, mert növeszteni szerettem volna.
A csavaró nem rossz ötlet, vagy esetleg vegyél tárcsás hajszárítót, valakinek az is nagyon szépen begöndöríti. Vagy csak kösd fel a hajad, ha az jól áll:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!