Kék metillel festettek hajat? Tényleg lehet vele hajat festeni?
Figyelt kérdés
Itt olvastam,és próbáltam utána járni mennyi igazság tartalma van.Nem sok mindent leltem... Kérlek segítsetek!
Köszke
2011. júl. 17. 17:30
1/4 anonim válasza:
Igen, lehet, megfogja, bár nem tart sokat, és sokkal jobban roncsolja a hajat, mint bármelyik festék. Mindez mellett még a színe is fog, a ruhákon és bőrön is meglátszik a színe. Fekete hajon nem igazán látszik meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.
2011. júl. 17. 18:08
4/4 anonim válasza:
En mar festettem vele hajat, illetve a szoke tincseimet befestettem veluk es nagyon tetszett. Olyan kekes zold szin jott ki es amikor kopik ki sokkal zoldesebb. En nem vettem eszre hogy roncsolta volna. Nem lett tole semmi baja az viszont igaz hogy kell vigyazz vele mert ha peldaul megazol es a hajad vizes lesz megfoghatja a ruhadat. De amugy ajanlani tudom. Nekem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!