Vörös vagy a szőke hajszín a szebb és miért? De nem az eredeti hanem a festettek
Figyelt kérdés
kort is írjatok légyszíves2009. dec. 20. 20:03
1/10 anonim válasza:
szőke
a vörös neem nemtetszik...vagyis attól függ milyen vörös.ha az a szép természetes, akkor nincs vele bajom, bár nekem nem kéne
de ha az a vörös, ami akkor szokott lenni,miután valaki kiszőkiti a haját, az nem szép :D
3/10 anonim válasza:
Ha a kettő közül kell választani, nekem egy lányon a szép középszőke, vagy mézszőke tetszik a legjobban. Amúgy meg attól függ, milyen az illető arca, a szemszíne, a bőre, a karaktere. Ugyanaz a hajszín nem mindenkinek áll jól. (33/F)
4/10 anonim válasza:
Szőke.
A vörös azért nem tetszik mert a színt se szeretem meg a szőke szebb.
L/17
5/10 anonim válasza:
Mindenki szőke.. A vörös sokkal egyedibb, és bármily meglepő, a férfiak többségének jobban is tetszik.
De azt válaszd, amelyik jobban megfelel az egyéniségednek (: Melyik felé húz a szíved?
16L
6/10 anonim válasza:
Nekem a szőke áll jól, fiatalít, ezért az tetszik jobban. Na jó talán még a pirosas vörös sem rossz, de keveseknek áll jól.
25L
7/10 anonim válasza:
Szőke. 14 éves korom óta festem a hajam, voltam már vörös és szőke is, és a szőkének 100+1 gyönyörű árnyalata van, a vörösből viszont még nem sikerült olyan színt találnom, ami ki is néz valahogy. Vörösből nagyon nehéz eltalálni, hogy a te hajad milyen színű is lesz a feastét után, és hogy fog állni. De ha van kedved és türelmed kísérletezni, na és persze ha a hajad is bírja a strapát, akkor keresd meg a vörös hozzád illő árnyalatát:)
9/10 A kérdező kommentje:
én vörös vagyok :) és 1 év alatt sikerült megtalálnom az én árnyalatomat :D
2009. dec. 21. 10:54
10/10 A kérdező kommentje:
de ugyanígy tetszik a szőke is.. csak egyrészt nehéz lenne vörösből szőkét csinálni másrészt meg vörös hajjal vagyok ÉN :D
2009. dec. 21. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!