Hajmosás után mit használtok?
Miután megmostátok a hajatokat milyen balzsamot vagy sprayt (vagy bármi mást) használtok?
Írjátok le a termék nevét és azt is hogy mire használjátok és hogy eddig mennyire vált be?
Esetleg ha van valami jó ötletetek a hajápolás kapcsán szívesen várom azokat az infókat is! Köszi!:)
Ezt a balzsamot: [link] használom már egy ideje, meg vagyok elégedve vele, szép sima és fényes a hajam tőle ja és tényleg könnyebben fésülhető, ami az én esetemben - mivel elég hosszú a hajam - szintén nem egy hátrány. :)
Ezt pedig nyáron használom: [link] főként mikor strandra megyek. Nem mondom, hogy olcsó mulatság (háromezer valamennyi forint) de tényleg véd és ha okosan használod kitart egész nyáron. :)
langyos vízben moss hajat, vagy ha meleg a víz a hajmosás végén öblítsd át hideg vízzel ami egyébként fényesíti a hajat
én a hajamra sampont és balzsamot használok, mást nem
a sampont 100 Ft- os boltban veszem, 1 litereset, mert minden nap mosok hajat és gazdaságosabb
balzsam pedig fél literes, Wella pro series repair balzsam, ami nagyon jó, de olyan mint a drog, hajmosás után nagyon durva tapintású lett tőle a hajam, de ha ráteszem a balzsamot csoda történik, kezelhető
Nekem a hajam elég kezelhetetlen, emelett száraz és könnyen töredezik.
A sampon márkája változó, de mindig a hajtípusomnak megfelelő.
Balzsam: Schwarzkopf Golf Vital Balzsam - Száraz, törékeny hajra
Hővédő Spray: Syoss Heat Protect
Jelenleg ezeket használom, és meg vagyok velük elégedve. :)
Pantene Aqua Light balzsamot használok.
Hetente egyszer kókuszos hajpakolást.
Soha nem használok hajszárítót. (Se sütőt, se vasalót.)
Reggelre magától megszárad, akkor fújok rá egy kis Pantene Aqua Light spray-t vagy Gliss Kur Liquid Silk-et.
Soha nem fésülködöm, de naponta mosok hajat, úgyhogy nem kócolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!