Használtok hajmosás közben hajbalzsamot, megéri? éreztek változást?
másfélhetente mosok kb hajat,hosszú hajam van
évekig avonos hajpakolást (tégelyes rószaszin) használtam ugy mintha balzsam lenne (nem hagyom rajta 2percnél többet),most pedig mézes balzsamot használok,olyat mint a fodrászatokban látni
ezek előtt próbáltam sokféle balzsamot,nem váltak be,de ez attól is függ milyen hajad van...
ha most igy jónak érzed,akkor ne próbálkozz,ha meg nem érzed tökéletesnek,akkor pár próbát megér
Ha nem érzel különbséget aközött, hogy használsz-e vagy nem, akkor felesleges. Szerintem elég a hajvégápoló, ha így jónak érzed.
Én mindig használok balzsamot, kicsit csúszósabb utána a hajam, de ha nem használnék, akkor sem lenne tragédia, ki tudnám fésülni. Mondjuk én gyereksampont használok, ami nem szárítja annyira a hajam. Olaj nélkül viszont nem hiszem, hogy meglennék, az sokkal fontosabb nekem, mint a balzsam. Régebben úgy csináltam, hogy csak sampon+pakolás minden hajmosáskor. Akkor nekem is felesleges volt a balzsam.
nagyon rég használtam, még évekkel ezelött..de lehet veszek 1et kiprobálni ugyis sokáig elég..
elsve tükörfény sampont fogok használni mtr eddig, gliss kurral mostam de annyira ne jött be.
és amugy ha tesztek rá akkor kihagyjátok a fejbört és csak a hajszálakra twsztek? vagy tesztek hajtöre meg mindenhova?
köszi a válaszokat!:)
köszi a sok választ!
hát kiprobálom, és majdmeglátom milyen lesz:)
de láttam van ilyen balzsam spray-hatásos? vagy jobb a hagyományos balzsam ami tubusos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!