Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos az arcom jobb...

Pattanásos az arcom jobb oldala. Valószínűleg, mert mindig azon az oldalon alszok. Este a bal oldalamra fekszek de éjjel átfordulok a jobbra. Mit tudnák ellene tenni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem hiszem hogy lenne a két dolog között összefüggés... szerintem egyszerűen tini vagy és megőrültek a hormonjaid. Nem? Menj kozmetikushoz, ő talán ad tanácsot, és kezeli is a bőröd.
2009. ápr. 1. 15:45
 2/4 anonim válasza:
74%
Én is javasolnám a kozmetikust, de előfordul az is, h a piszkos párnahuzat miatt van (ezt hallottam). Azzal kizárhatod ezt a lehetőséget, ha hetente váltod a párnahuzatod. :)
2009. ápr. 1. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is a párnahuzattal lesz a gond. Ne használj öblítőt, hanem ecetes öblítést alkalmazz, ami semlegesíti a mosópor kémhatását!
2009. ápr. 1. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet telefontól is már csomószor hallottam, hogy mindig oda teszed.

Rendesen tisztítsd a bőröd, válts párnahuzatot hetente (akár heti 2 alkalommal is ha megteheted) és ne nyúlj hozzá, és amikor otthon vagy ne legyen rajtad alapozó se semmi.

Ha nem múlik egy hét alatt sem, akkor táplálkozás, stressz stb.

Kozmetikus bőrgyógyász.

Bár nekem is volt, de én nem mentem el, elmúlt. Igaz, hosszú idő után.

2009. ápr. 2. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!