Muszáj levágatni vagy van valami megoldás?
Hosszu fekete hajam volt (hátul az alja). Kiszőkítettem és azóta elég nehezen tudom fésülni (szóval leégettem) ez volt 1hónapja! De azóta küszködök vele,barzsamozom, pakolások stb... Szerintetek vágassam le? Vagy tudtok valami megoldást?
(3éve növesztem azóta nem let soha levágva max 1-2 centi...most amit kellene az kb 10 cm :( )
Csakis az olló,aztán folytasd a pakolásokat.
Ha nem vágod le,csak tovább törik a többi része is:(
A 3 év alatt tuti eléggé elroncsolódott a hajad, gyakrabban kellene vágatnod a hajad nem kell sokat, elég az a 1-2 cm csak gyakrabban.
Mindenképp vágasd le, és utána mindig balzsamozd, pakolás stb... és úgy tuti egészséges lesz a hajad :)
Sötétbarna a hajam igazából,de ugye eddig mindig fekete volt elöl pedig rózsaszín tincs (Szóval ilyen extrém).
Valamelyik nap ugye ujra festettem feketére és elkezdett hullani oldalt.A doki azt monta,hogy nem használhatok többé fekete hajfestéket mert alergiás lettem rá vagy valami ilyesmi.
Szóval ki kellet szőkitetni és most valami világosabb barnát tetettem rá... Hát igen sajna levágatom :( Csak visszanő :D Köszi a válaszokat (Amugy csak bíztam benne,hogy montok valami jó sampont vagy valami,de ismerek egy hajnövesztő sampont attol havi 3-4 cm-ert is nő a hajam :) )
Sziasztok :)
És még egyszer köszike :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!