Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajfestéket mivel szedhetem...

A hajfestéket mivel szedhetem le a bőrömről?

Figyelt kérdés
Semmi extra, speciális cucc nincs erre itthon, sima arctonikot, szappant és körömlakklemosót már próbáltam, nem jött le. Muszáj lenne valami, mert holnap így nem mehetek utcára, légyszi segítsetek!
2011. júl. 14. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy az majd a hajmosások alkalmával lekopik a felbőrről.
2011. júl. 14. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam a homlokon és a halántékon szokott maradni, ha festek, de sima vízzel, vattás dörzsöléssel lejön a nagyja. Ha a fejbőrömön is marad, akkor még 1X hajat mosok és jól bedörzsölöm samponnal. Lehet, hogy nem jó hajfestéket használsz. Én schwarzkopf-ot szoktam használni, igaz, hogy 2x drágább mint a többi, de nagyon bevált.
2011. júl. 14. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát ez nem a hajfestéken múlott, én voltam béna, összekentem a halántékomnál és a nyakamon a bőrömet. Citromlé, testápoló sem használt. Cigihamut nem tudok szerezni, nem dohányzom.
2011. júl. 14. 17:26
 4/8 anonim válasza:
menj el egy fodrászkellék boltba,és kérd ki szerintem az eladó véleményét.Vagy kérj valamit fodrásztól
2011. júl. 14. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
esetleg még az ecet segíthet :)
2011. júl. 14. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogyhogy az olajat még nem írta senki? Bármilyen jó, étolaj, babaolaj, gépolaj:)
2011. júl. 14. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
hígított oxi leszedi, csak óvatosan, mert irritációt okozhat.
2011. júl. 14. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy tipp!

Hajfesték előtt kend be az arcod testápolóval, vagy valamilyen nem gyorsan beszívódó krémmel. Én Nivea-val szoktam. És így akárhogy kenem össze az arcom, simán lejön :)

2011. júl. 18. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!