Hogyan szedhetem le a hajfestéket a fülemről és a fejbőrömről?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 12:29
1/11 anonim válasza:
Samponnal, attól lejön. De többször kell átdörzsölni!
2/11 anonim válasza:
Szappannal és egy durvább szivaccsal sikálod míg le nem jön. Én mindig így szedtem le a feketét régebben. :D De megpróbálhatod acetonnal is esetleg, hátha az is lehozza.
3/11 anonim válasza:
Ha rögtön leszeded lejön még,késöbb nehezebben.Én melegvizes szappanos vattával dörzsölöm,lassan de lehozza.Egyszer egy hülye ismerősöm a cigaretta hamuját ajánlotta,hogy avval kell dörzsölni erőssen,az egész bőröm lejött a festékkel együtt.
4/11 anonim válasza:
én arctisztító tonikkal szoktam
5/11 anonim válasza:
nekem a testápoló vált be vattapamaccsal.nem fáj nem csíp csak egy picit piros lesz a helye.
8/11 anonim válasza:
én citromlével tudom... ártani tuti nem fog
9/11 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de a hamu tökéletes rá.:)
Ha esetleg van dohányos a családotokban, gyűjtsd össze a hamut, és azzal dörzsöld le a festéket magadról.
10/11 anonim válasza:
előzőnek igaza van hamuval is lejön, de én pl mielőtt elkezdődik a hajfestés körekenem a hajtő mellett zsíros krémmel így nem fogja be a festék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!