Megvettem az első hideggyantámat. Hogyan kell használni, valami még kell-e hozza?
Figyelt kérdés
Megvettem az első hideggyantámat. De sajnos nem tudom, hogyan kell használni. És mennyit kell rajta hagyni, mert útmutatót nem látok rajta, amugy se értek sokat belőle mert idegen nyelven van rá irva (kulfoldon vagyok). Mekkora kell legyen a szőr, hogy azt ki is tudja tépni? És kell még valami melléje a gyantán kivűl?2011. júl. 14. 11:02
1/14 anonim válasza:
lapocskás? tehát van kb. 10 lap és fel kell őket tépni? vagy milyen? milyen márka?
2/14 A kérdező kommentje:
deliplus marka. 16 lap van benne, ennyi :-s
2011. júl. 14. 11:07
3/14 A kérdező kommentje:
es igen, fel kel oket tepni. mivel hideggyanta kell-e melegiteni vagy dorzsolni?
2011. júl. 14. 11:08
4/14 anonim válasza:
én veet-et használtam, nem lehet sokban más
azt egy kicsit melegítettem a kezem között, feltéptem, a gyantás felét a lábamra simogattam, és egy határozott hirtelen mozdulattal letéptem, a szőrnövéssel ellentétesen, tehát tul.képpen pl. a lábadon "felfelé"
5/14 A kérdező kommentje:
és mennyit hagyam a gyantát rajta?
elég a gyanta hozzá, vagy szukséges valami más is?
2011. júl. 14. 11:12
6/14 A kérdező kommentje:
és mekkora kell legyen a szor, hogy azt fel is tudja tepni?
2011. júl. 14. 11:13
7/14 anonim válasza:
sose gyantáztattál kozmetikusnál? :-)
http://www.youtube.com/watch?v=CiI_b1-VjIc
közepe felé már van benne rád vonatkozó, hasznosítható is
8/14 anonim válasza:
9/14 anonim válasza:
hát a szőr azért kicsit hosszabb kell, hogy legyen, fél centis mondjuk
10/14 A kérdező kommentje:
nem, sosem voltam...
2011. júl. 14. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!