Száraz haj probléma! HELP!?
Figyelt kérdés
Nagyon száraz a hajam, és már nem tudok vele mit kezdeni, a vége is eléggé törik. Nem rég volt vágva, de még mindig nagyon szálkás. Próbáltam már különféle balzsamokat (kiöblítetőt és nem kiöblíthetőt is), hajpakolást, hajvégápolókat, de még mindig szörnyű az hajam állaga.
Szárítani csak a frufrum szoktam, vasalni meg max. 2 hetente egyszer. Ja és hajszínezőt szoktam olyan 2 havonta használni ha ez számít.
Ötletek? Vagy esetleg valami házi praktika ami tényleg használ?
2011. júl. 13. 09:54
1/1 anonim válasza:
Ha toredezett is a hajad meg szaraz is akkor a sor es tojas pakolas segit :)) 2dl sort keverj ossze 1 tojassal olyan 5-10 percig hagyd rajta aztan oblitsd le :)) a tojas asszem fenyesse teszi +taplalja es korpara is jo :D a sor meg tartást ad neki .Remelem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!