Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Béta-Karotin kapszulától...

Béta-Karotin kapszulától tényleg narancssárga lesz a bőr?

Figyelt kérdés

ha pl nem szedem sokáig akkor is narancssárga leszek? és mennyi idő múlva hat? és csak akkor hat ha napozok rá vagy amúgy is színezi a bőrt?

Megkérlek h csak akkor válaszolj ha tapasztalatból tudod, vagy láttad egy ismerősödön stb...Akkor ne ha csak úgy gondolod, vagy mástól hallottad ...

2011. júl. 12. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
En vörös haju,kek szemü vagyok,tehat nem tudok barnulni,ezert probaltam ki.Mar nagyon regota hasznalom,es a legolcsobbat veszem a dm-be,sajat marka.Ha elkezdem,mar kis idö mulva szep szint kapok,pontosan nem tudom megmondani,mennyi idö,mert eleg hanyag is vagyok a szedessel,de nem hasznalok el 1 csomagot.Erösebb szint kapok ha napon vagyok,persze nem birok napozni,csak amennyit a varosba setalok,esetleg 10-15 percet.Szep a böröm,eleg erös a szin is,marmint nem olyan mint a barna hajunak.Nem narancssarga,en szep szint kaptam.Hat ha sokaig nem szeded,mar nem latszik,en azert most allandoan szedem,ne legyek fako.
2011. júl. 12. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam h a DMben is lehet kapni, azt hittem csak gyógyszertárba ... akkor majd hamarosan veszek! Köszi h válaszoltál :)
2011. júl. 12. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha túladagolod, akkor lehetsz narancssárga.
2011. júl. 12. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:
A dm-i,itt Ausztriaba,valamivel több mint 2€,utoljara nem en vettem,de gondolom 2,80 körül.Különben a többi,9-15€,a patikai meg dragabb,lehet jobb,nekem ez is megfelel.
2011. júl. 12. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. júl. 12. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!