Házi bőrradír. Te hogy oldod meg?
Figyelt kérdés
hali!
szeretnék itthon bőrradírt készíteni, ami hatásos és jó:) tudsz valamilyen jó "receptet?"
(a közelben nincs drogéria, + pénzem sincs rá, szóval ezért érdekel a jó öreg házipraktika.:D)
2011. júl. 11. 14:33
1/8 anonim válasza:
itt van egy jó pár, amilyent és amennyit csak akarsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=b%F5rradir&s..
használd a keresőt!!
2/8 anonim válasza:
Én kávézaccal. Próbáltam régebben cukorral, az is jó, meg sóval de az viszont csíp meg szárít is. Semmi különös, én úgy csinálom hogy,a vizes arcomra arclemosó tejet kenek és rá a zacc-ezzel körkörösen dörzsölöm. Testre ugyanaz csak tusfürdő az arctej helyett. De van hogy csak simán vizes bőrre viszem fel a zaccot, úgyis jó.
5/8 A kérdező kommentje:
jippi köszi:DD
2011. júl. 11. 15:16
6/8 anonim válasza:
cukor+olaj
ha olívaolajjal csináldo,akkor puhább lesz a bőröd:D
7/8 anonim válasza:
cukor +méz.. a méz hidratál és gyulladáscsökkentő :)
8/8 anonim válasza:
Én így: Olaj és só
Csak keverj össze olívaolajat és nagy szemű tengeri sót úgy, hogy kenhető masszát kapj. A zuhany alatt kend a testedre és radírozd át magad tetőtől talpig, de ne túl durván, mert megsértheted a hámréteget.
Én 5 evőkanál tengeri sót és 3 evőkanál olívaolajat használtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!