Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az élesztős arcpakolás mennyi...

Az élesztős arcpakolás mennyi idő után hat?

Figyelt kérdés
külsőleg, arcra kenve használom kis tejjel elkeverve. azt olvastam, hogy heti 2-szeri használat ajánlott. mennyi idő után lesz látható hatása az arcbőrömön?
2011. júl. 11. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire pattanásos, mitesszeres az arcod, de az biztos, hogy az első alkalom után simább lesz a bőröd és heti 2-3 alkalommal számolva 2 hét után tényleg lesz eredménye, de nyilván, ez is hosszútávú projekt. Én ajánlom neked, hogy friss citrom levé csepegtess bele az élesztőbe és tejföl szerű krémet kell kapnod 6-8 cseppel. A tejet szerintem hagyd ki, a citrom húzza le a pattanásokat, mitesszereket, tisztítja a bőrt, picit csíp de kellemes. Ne használd minden nap, mert szárítja a bőrt, de 2-3 naponta nyugodtan.
2011. dec. 9. 23:14
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget így utólag is, a citromot ki fogom próbálni!:)
2011. dec. 18. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!