Élesztős - tejes arcpakolás? Hogyan? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mennyire kell folyós állagúnak lennie és hideg, vagy meleg tejjel keverjem el? Az normális, hogy miután felkentem, kb 10 perc után megszáradt, megrepedezett és szinte lepattogzott? Vagy több tejjel kell elkeverni? Mivel szoktátok felkenni és milyen lett az eredmény?2010. nov. 26. 17:48
1/2 anonim válasza:
Szerintem mindegy, hogy meleg vagy hideg a tej, bár így belegondolva talán a melegebb (max. langyos!) jobb, mert megnyitja a pórusokat és könnyebben szívódnak fel a vitaminok. Amúgy normális, hogy tíz perc után lepattogzik, ha kicsit hígabbra csinálod, akkor talán tovább fent marad. Nekem bevált, leinte nagyon durván látszott az eredmény, mostanra kicsit alább hagyott a hatás, de mégmindig jó.
2/2 anonim válasza:
Élesztőset én nem tudok:S
van egy jó tejes amitől nekem finom puha és selymes lett az arcbőröm:)
Ennyi az egész:
Egy kis tálba tej, langyosra melegíted,
vattakorong darabokat áztatsz benne,utána az arcodra teszed a korongokat.Negyed óráig rajtahagyod,utána langyos vízzel lemosod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!