Milyen jelenleg a hajatok?
eredetileg barna, festve is csak világosabb, de ilyenre akarom, ez már biztos
nem ér le egészen a vállamig, de növesztem
tépett, de jobban meg kéne tépetnem, oldalfrufrum is van, hagyom lenőni, utálom
17L
Utolsó, te jó ég! *.*
Festett szőke vagyok, és alul van 2 barna rész. Hülyén hangozhat, de jól néz ki.
Mivel rohadt hamar kezdtem a festést, háát.. meg is látszik. Nemrég még brutál módon el volt töredezve, most próbálom helyre rázni. Egyébként picivel a kulcscsontom alá ér, és már nem olyan durva.
L/17
Combig érő, alapjában véve természetes sötétbarna, de van néhány tincs, ami 1-2 árnyalattal világosabb. Igaz nem látszik szinte egyáltalán. Amúgy hullámos, mosás után inkább göndör, főleg az alja. Sokan mondták már, hogy olyan, mint Sissi császárnénak. XD
Festett barna, de a rengeteg festés és a kopás miatt itt-ott szőke, és vörös tincsek is előfordulnak, ami egyébként nem is néz ki rosszul:)
Oldalt van elválasztva, régen volt oldalfurfum, de lenövesztettem. Fazonja nem igazán van, sima oldalt elválasztott haj, ami egy 7-8 centivel ér a vállam alá hátul, elöl kicsit rövidebb. Növesztem, mert nagyon régen volt már hosszú hajam:)
Általában göndören hagyom, amilyen a természetes állapota, de ma reggel ronda volt, inkább kivasaltam.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!