Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szemceruza árt a bőrnek...

A szemceruza árt a bőrnek vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Árt. Ha még is kikened magad vele, akkor este mindenképp szedd le sminklemosóval. Amúgy is le kell szedni a sminket. bár szerintem ezt te tudod:-) Ha nem akkor most újat mondtam:-D

Amúgy én onnan tudom, hogy árt mert mikor használtam sokkal úgymond ráncosabb volt alatta a bőröm. mert ugye felkenni aztán este leszedni óvatosan csináltam a sminkleszedést de még is ártott valamennyit a bőrömnek.

A szempillaspirállal is ugyanez.

Nem használok semmit már, és azóta sokkal de sokkal szebb simább a bőröm alatta. De ez én vagyok.:-)

Én viszont megfogadtam, hogy maximum 10-15 év múlva használok újra majd ilyen kenceficéket, addig nem rontom el a bőrömet ilyenekkel. Vagy lehet több is lesz az. (évben).

Ha úgy vesszük nem csak a bőrnek árt, hanem a szemnek is. Bár kaphatóak jó minőségűek amik talán(!) megérik az árát, de nincs mindegyikre garancia. hiszen gondoltam észrevetted már, hogy néha a szemed sarkában belül szokott lenni fekete csipa. Na az a szemceruza maradványa. Néha bele is kerül a szembe a feketeség. Szóval a szemnek sem tesz túl jót, úgy ahogy a bőrnek(ha most nem látszik a bőrnek majd később fog előjönni) sem de ez attól is függ, hogy mennyire kened ki ott. ha csak úgy haloványan akkor az még is csak jobb, mint az, hogy ha végigsatírozod vagy 20x rajta.

2011. júl. 9. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem puha,inkább kemény akkor karcol.Hosszú távon öregíti a bőrt.
2011. júl. 10. 07:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. júl. 10. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!