Egy olcsóbb testápoló is lehet jó a bőrnek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 00:38
1/5 anonim válasza:
Nem az ár a lényeg, hanem a minőség. Lehet, hogy épp a legdrágább vágja tönkre a bőröd. Nekem a 7-800 forintosok semmit sem értek, amit meg 300 forintért rendeltem, pár alkalom után rendbe tette a bőröm.
2/5 anonim válasza:
Igen,a drágább nem mindíg jobb is.
3/5 anonim válasza:
Igazából egyik sem tesz jót hosszútávon a bőrnek, a legtöbb kőolajszármazékokkal van tele, és a bőr hajlamos ellustulni, ha folyton hidratálgatják krémekkel. És csak egyre rosszabb lesz, ha véletlen nem kelend be magad.
De ezt leszámítva ha nincsenek tőle allergiás reakcióid, akkor jó lesz. Barátnőm egy drágábbtól kipattogott, a párszáz forintostól meg semmi baja. :D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Kötelező mindig testápolózni magunkat?
2011. aug. 23. 15:00
5/5 anonim válasza:
Persze hogy jó a bőrnek.
Hát én minden zuhanyzás után bekenem magam, mert eléggé szárít engem a zuhanyzás.
Kárt nem tehet a bőrnek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!