Lósampon hajnövesztés céljából szerintetek hogyan hatna?
nos ezt nem én találtam ki hanem a youtubon néztem growth hair faster videókat és ott megemlítette egy lány utána beírtam a keresőbe és sok ilyen videót adott ki.
szerintetek milyen hatással lehet az emberi hajra,kicsit bizarrnak tűnik nekem ez a dolog.Nem tezs kárt a fejbőrön?
esetleg vki volt olyan bátor és kipróbálta már?
Vvol olvastam hoyg a lovak sörényét nem szabad emberi hajra való samponokkal ápolni mert azokra a vegyszerekre érzékenyek,akkor biztos kíméletesebb sampont gyártanak a lovaknak.
mit gondoltok ?
Én sörényápolò olajat vettem a kiskutyâmnak (mini yorki).Nem zsírosít sem csimbókba àll tőlle a szőre.Fürdetés poni samponnal, öblítés,törlés, olajjal bedörzsölöm,fésűlni sokkal könnyebb. Fényes nagyon!Mivel festem a hajam,(jelenleg hosszú,szőke).Hatásos hajvégàpolót kerestem ìgy ezt is ki próbáltam 1 ève használjuk a kutyámmal és lányommal :D Származás hajra, nedves hajra szàrîtás elött.
Illata nekem tetszik! Sampnot nem próbáltam de az összetétele termèszetesebb mint akármelyik emberi használatú.
Poni sampon jobbnak bizonyult illatara is a kimondott yorki 3000 ft o's samponnál amitől kiszáradt a kutya bőre ès vakarta.Az állatorvos is megjegyezte milyen ápolt a szőre .Mikor elmondom mit használunk csak mosolygott és hogy nem árt azt mondta.Aki kèrdezi mit használok a hajamra,elmondom csak "hű" "hogy mit?"tényleg?"ès hol vetted?"
Angol fodrász oldalon olvastam egy video hozzà szólásban, h lóvaknak van kék sampon amivel az emberihaj szőkítése után azzal mindjart megmosni, belekenni a hajba várni kicsit ès lemosni.Utána olvastam a neten mire is jó... .van barna lovaknak, fekete, fehér v szürke szőrű lósampon. A hajamnak megfelelőt beszerzem, ki pròbàlom!
Csak a tapasztalatomat szerettem volna megosztani veletek.
Akit érdekel az olaj neve:leovet/ riders magic Konzentrat.
Sampon:Reguisite /Horse & pony shampoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!