Lósampon hajnövesztés céljából szerintetek hogyan hatna?
nos ezt nem én találtam ki hanem a youtubon néztem growth hair faster videókat és ott megemlítette egy lány utána beírtam a keresőbe és sok ilyen videót adott ki.
szerintetek milyen hatással lehet az emberi hajra,kicsit bizarrnak tűnik nekem ez a dolog.Nem tezs kárt a fejbőrön?
esetleg vki volt olyan bátor és kipróbálta már?
Vvol olvastam hoyg a lovak sörényét nem szabad emberi hajra való samponokkal ápolni mert azokra a vegyszerekre érzékenyek,akkor biztos kíméletesebb sampont gyártanak a lovaknak.
mit gondoltok ?
Azért lehet, hogy a lovak samponjába nem tesznek kőolaj származékokat mint az emberi samponokba, mivel lehet ártana neki, az embert meg nem izgatja mit ken a fejére.
Utána fogok nézni, mert engem érdekel a dolog. De ha már itt tartunk van kutyasampon is, az is hatásos lehet.
a kutyasamponra én is gondoltam,de valahogy a lósampon jobban érdekel mert a lovaknak szebb szép hosszú és csillogó sörényük sérójuk van.
itt egy videó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!