Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eléggé izzadok főleg ha...

Eléggé izzadok főleg ha izgulok meg nyáron! Milyen Stiftet ajánlotok?

Figyelt kérdés
17 éves kamasz lány vagyok. Sokszor mire beérek a suliba a dezodorom ( stift ) elveszti hatását. A Sprayt nem szeretem mert irritál, meg rosszul vagyok a spray felhőtől. Ezért Adidas meg Nivea stiftet használtam de sajnos nem elég.. Milyen stiftet ajánlotok? A golyóstól félek hogy olyan ragadós, nyálkás.. Esetleg valami Krémdeot tudtok? Valami jó stift kéne ami kibír egy izzasztó, nyári napot.
2009. márc. 30. 15:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a spray-ket, mert mindnek van illata, és ne keveredjen a parfümmel, azt utálom. Próbáld akármelyik Rexonát, vagy Dove-ot.
2009. márc. 30. 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:
lady speed stick szerintem nem túl jó , én szoktam tőle izzadni, én nivea golyóst használok, nem ragadós, nagyon jó
2009. márc. 30. 16:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is nagyon izzadós vagyok, és bármennyire is hülyének néznek én lány létemre férfi dezodort használok, az az egyetlen ami hatásos és kitart egész nap, most épp Tabac nevű van, ez nem ragacsos, inkább olyan hűsítő érzés.
2009. márc. 30. 16:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Én például Niveát használok, spayt és stiftet. Most is van belőle itthon 4 fajta. Megvagyok vele elégedve, tartós, és az illatai is tetszenek. Bár én nem vagyok izzadós típus, én ha reggel bekenem vele, még este is érzem az illatát.
2009. márc. 30. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Rexona tiniknek! Nagyon jo illatu a kek, van spray es asszem stift is. Nekem hasznalt.

Vagy.. esetleg patikaban erdeklodj izzadasgatlok irant, ott vannak kifejezetten izzado tiniknek valok. Vagy borgyogyasz. :)

Sok sikert!

2009. márc. 30. 20:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Pedig most van egy új spray (de lehet h csak most láttam először) Garnier gyártja és tényleg nagyon jó, nekem legalábbis bejött, van belőle golyós is azt még nem tudom milyen de ha kipróbáltam írok.
2009. márc. 30. 21:35
 17/17 mimcsii ***** válasza:

vegyél patikában Solutio Antisoudorica -t (kb 400 ft)(ecsetelő)

ez elvileg véglegesen megszűnteti az izzadást. nekem maximálisan bevált:)

2009. ápr. 1. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!