Le szeretném borotválni a hónaljam, de a szüleim nem engedik, mert ha borotválom, akkor olyan lesz majd, mint a drótkefe. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Amikor mondtam, hogy mit szeretnék kb hülyének néztek, meg hogy a fiúknak miért kell ilyet. Nemtom mi legyen
Én rosszul érzem magam miatta, mert ha leveszem a pólóm vagy valami, akkor milyen már...
2011. júl. 8. 16:22
21/23 anonim válasza:
Ja LOL. Ha a férfi csak akkor férfi ha szőrös, akkor a nő csak akkor nő ha derékig ér a haja, nagy a melle, vékony a dereka és kék a szeme. Nebasz.
Kérdező: Nálatok valami hónaljkutya kommandó van vagy mi? Az én szüleim sosem csekkolták hogy van a hónaljszőrzetem. Szerintem ez nem normális. Lehet hogy perverzek csak nem mersz róla beszélni. Ha különböző tárgyakat is dugdosnak a genitáliáidba akkor mindenképp kérj segítséget egy rendőrbácsitól.
22/23 anonim válasza:
Én 11voltam amikor elkezdett és én borotválom mert az osztályunkban az összes(4)lány is azt szereti aki nem szőrös.(Szerintem majd a farkad csak majd ollóval vágd rövidre mert én kipróbáltam a borotvát és szúrt.)
23/23 anonim válasza:
Sok igénytelen ősember.Gusztusosak lehettek a dzsungel hónaljatokkal,muffotokkal,farkatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!