Le szeretném borotválni a hónaljam, de a szüleim nem engedik, mert ha borotválom, akkor olyan lesz majd, mint a drótkefe. Ez igaz?
Amikor mondtam, hogy mit szeretnék kb hülyének néztek, meg hogy a fiúknak miért kell ilyet. Nemtom mi legyen
Én rosszul érzem magam miatta, mert ha leveszem a pólóm vagy valami, akkor milyen már...
Nekem nem erősödött a szőröm borotválástól, de másnál előfordulhat, a fiúknak ugye alapból erősebb. Amúgy a "drótkefeség" az annyi, hogy tüskés lesz a szőr, ha leborotválod. Ugyanúgy, mint a hajnál, egy idő után a vége elvékonyodik és puhább lesz, de mivel ugye borotválod, mindig teljes vastagságában fog újra kibújni.
Szerintem vágd le rövidre, akár ollóval, ha elkezded borotválni, ahhoz hogy teljesen sima maradjon, naponta borotválhatod újra, a frissen kinőtt szőr bökni fog és viszkethet is. Nem kell szabályosnak lennie, ha vágod, csak ahogy sikerül és nem is kell tövig, csak ne legyen ott egy szőrpamacs.
Nekem kifejezetten nem tetszik, ha tükörsimára van borotválva. Ha már elkezd valamennyire nőni vagy vágva van, az jó, de nekem legalább ennyire megfelel az is, ha meg van hagyva természetesre. Persze ha nagyon izzadós vagy, akkor a hosszú szőr erősíti a szagod, ebben az esetben én mindenképpen nekimennék valamivel.
25L
Köszönöm a válaszokat
Aszem megvárom amikor elmennek itthonról, aztán megpróbálom.
Akkor nem vágom simára, csak rövidebbre. Annyira azért nem nagy.
Azért kérdeztem meg a szüleimet, mert eszembe jutott a fertőtlenítés, hogy ugye amiután az arcomon is borotválkozom, használok arcszeszt vagy valamit, meg igaz hogy csíp, de utánna jobban is esik. És azt gondoltam, hogy a hónaljamon is lehet kéne valami fertőtlenítés utánna. Megkérdeztem a szüleimet, hogyan csináljam. Úgy néztek rám, mintha bejelentettem volna, hogy elszívok egy füves cigit. Meg ezzel a drótkefeséggel ilyesztgetnek folyton, hogy dúsabb lesz utánna meg milyen rossz lesz majd és hogy ők nem vállalják a felelősséget. Nem értem mi van velük...
Sztem ha elhúznak egyszer valahova, akkor rövidre nyírom aztán majd ügyelek, hogy ne tudjanak róla. Itthon nem veszem le a pólómat, csak ha focizom meg uszodába amúgy is. Oda meg csak nem jönnek utánnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!