Segítség fiatalon striáim vannak. Eltűnnek valamikor?
hát segítettél köszi! :) de még szarabbul érzem magam :S
de kenem ilyen babakrémmel az jó? :D halványodik tőle ha gyakran, rendszeresen használom? :D
Na hát, nekem is van. Sőt, sok embernek van ilyen nem is gondolnád mennyire. Csak lehet másnak a karján vagy a derekán, vagy a combján van ilyen nekem pl a fenekemen van. Na és? Anno beteg voltam 1 hétig és lefogytam aztán visszahíztam hirtelen. Nekem emiatt történt. A betegség ellen nem tudtam semmit sem tenni. Te se tehetsz róla. Ez természetes. El fog az halványulni. Vannak ettől sokkal de sokkal rosszabb dolgok is.
Igyál sok szénsavmentes ásványvizet vagy forrásvizet általában napi 2-3 L-t kéne meginni.
köszi a válaszokat :) az utolsó válaszólónak:
nem rég zúzódás érte a bokám és ezért nem álltam lábra másfél hétig kb. mostmár elég jól járogatok, de akkor lefogytam. mindenki mondta h mennyire vézna lettem...lehet e-miatt és a hirtelen növés miatt lettek...gondolom :) tegnap is ma is ki fogok ülni a napra is barnulok kicsit B) még lilák, kezdeti stádiumba van vagy mi :P mégegyszer köszi a válaszokat :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!